PEĐA MIJATOVIĆ U PARTIZANU: Grobari u transu, svi pišu samo jedno

Autor:

Sport

20.09.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mijat najpre otišao na stadion u Humskoj, pa na Teleoptik.

PEĐA MIJATOVIĆ U PARTIZANU: Grobari u transu, svi pišu samo jedno

Foto: Profimedia

Predrag Mijatović stigao je u Partizan! Legendarni napadač crno-belih i Reala je došao u Beograd, a među prvim stvarima što je uradio je poseta svom voljenom klubu. Tačnije, Mijat je otišao pravo na stadion u Humskoj, a onda i u Teleoptik gde je posetio omladinsku školu crno-belih.

Da im je Mijat u poseti otkrio je jedan od trenera mlađih selekcija Partizana Đorđije Ćetković okačivši na društvenim mrežama fotografiju sa Mijatovićem uz poruku "Nema pjesme ni meraka bez sestrića i ujaka". Može se zaključiti da su njih dvojica u srodstvu, te da je Mijat i zbog toga skoknuo do Zemunela.

Foto: instagram.com/___cetkovic___

 

Međutim, navijači Partizana se nadaju da Peđa nije došao samo u posetu, već da tu i ostane. U komentarima na Instagramu počeli su da se ređaju poruke sa varijacijom na temu "Peđa, dođi u Partizan". Nema sumnje da bi partizanovci voleli da vide na rukovodećim funkcijama u klubu takvu legendu i dokazanog sportskog radnika i to u Realu. Tim pre što će u Humskoj uskoro izbori budući da je predsednik FK Partizan Milorad Vučelić podneo ostavku.

Da bi Predrag Mijatović bio dobro rešenje za Partizan Republika je već pisala. Među prvima svoj glas za dolazak Mijata u fotelju dao je legendarni Mustafa Hasanagić. On je uz Mijata u Partizan pozvao i proslavljenog trenera Ljubišu Tumbakovića.

Foto: Starsport

Mustafa Hasanagić

- Kamo sreće kada bi u Partizan došli Ljubiša Tumbaković i Predrag Mijatović. Ne znam koliko je to realno, da li bi imali dovoljno hrabrosti i ludosti da dođu u Partizan koji niko neće, ali oni bi sigurno znali šta da rade. Ne govorim o funkcijama, šta god da pristanu biće dobro. Partizanu je potrebno neko tako jako ime, da zadovolji navijače, bivše i sadašnje igrače i celu crno-belu javnost. Eto, ja bih odmah došao na stadion posle sedam godina - rekao je Hasanagić za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Valjak I Navijaci

20.09.2023 19:52

JEDINO PRAVO resenje JE MIJAT ! SVE OSTALO JE KONTRA PARTIZANA.

Armija Navijaca

20.09.2023 20:02

PRAVI COVEK NA PRAVO MESTO. A VAZURA , NEDIC U PRITVOR !