TUMBA I MIJAT SPASAVAJU PARTIZAN: Legenda crno-belih dala svoj glas

Autor:

Sport

31.08.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Vučelom moraju svi da odu. Ceo Partizan kao da su sastavljali sa ulice, ko je za njih čuo pre, kaže Mustafa Hasanagić.

TUMBA I MIJAT SPASAVAJU PARTIZAN: Legenda crno-belih dala svoj glas

Foto: Starsport

Partizan ne zna gde je šupalj i koji prvi problem treba rešavati. Ostavkom predsednika fudbalskog kluba Milorada Vučelića uslišen je tek jedan zahtev navijača i pokrenut dug proces oporavka sa mrtve tačke, ali to nije dovoljno.

Zbog toga grobari ne odustaju od protesta koji je zakazan za ovaj četvrtak u 18 časova u centru Beograda smatrajući da za Vučelom moraju da odu direktor Miloš Vazura, ali i ostalo rukovodstvo. To u razgovoru za Srpski telegraf poručuje i legenda crno-belih i član "Partizanovih beba" Mustafa Hasanagić.

Foto: Starsport

Mustafa Hasanagić

- Mislim da je blizu kraj ove agonije koja traje sedam godina. Ja tokom tih sedam godina nisam bio na stadionu, malo zbog zdravstvenih problema, a više zbog svih dešavanja koja su sada dostigla vrhunac. Nadam se nastavku velikih promena, nije dovoljno da samo Vučelić ode. Za njim moraju i Vazura, Upravni odbor, Skupština da se prekomponuje. Zatim se moraju oterati svi koji su učestvovali u lošoj transfer politici, a koja je dovela do toga da imamo katastrofalan igrački kadar nesposoban da bilo koga pobedi - počeo je priču Hasanagić.

On smatra da ne treba prvo rešavati upravu ili sportski sektor, već da taj proces mora da se sprovede istovremeno. Za tako nešto potrebno su jaki i odlučni ljudi, a za bivšeg asa ne postoji dilema ko bi to mogao da bude. Kaže, imena je puno, ali samo dva bi zadovoljila sve kriterijume.

Republika

Foto: Starsport

Jedan otišao, drugog teraju - Miloš Vazura i Milorad Vučelić

- Kamo sreće kada bi u Partizan došli Ljubiša Tumbaković i Predrag Mijatović. Ne znam koliko je to realno, da li bi imali dovoljno hrabrosti i ludosti da dođu u Partizan koji niko neće, ali oni bi sigurno znali šta da rade. Ne govorim o funkcijama, šta god da pristanu biće dobro. Partizanu je potrebno neko tako jako ime, da zadovolji navijače, bivše i sadašnje igrače i celu crno-belu javnost. Eto, ja bih odmah došao na stadion posle sedam godina - naglasio je Hasanagić, pa je dodao:


- Duljaj je došao i opekao se. Možda on nešto i zna, ali sa kim da igra i ko da mu rukovodi i dovodi igrače. Dosta više sa anonimusima. Pa ceo Partizan kao da su sastavljali sa ulice. Ko je za te ljude u upravi čuo pre dolaska u Humsku? Mora doći neko ko zna kako se radi, a lično mislim da Tumba i Mijat to jesu. Jaka imena koja su dugo u fudbalu i koja svi cene kod nas i u svetu - zaključio je Hasanagić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Goran

02.09.2023 07:25

Sto niko ne kaze da vucic unistava partizan