SABLASNO PRAZNA MARAKANA! Delije se ne otimaju za karte

Autor:

Sport

20.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Zvezda danas pustila u prodaju ulaznice bez uslovne članarine, nije bila velika gužva ispred Marakane

SABLASNO PRAZNA MARAKANA! Delije se ne otimaju za karte

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Fudbalski klub Crvena zvezda pustio je u slobodnu prodaju pakete karata za Ligu šampiona, bez uslovne članarine. Ulaznice za mečeve najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja mogu obezbediti na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" kao i onlajn putem. Svako može da kupi maksimalno četiri paketa, bez uslova članarine.

 


Iako su karte danas puštene u prodaju, kontigent koji može da se nabavi bez uslovne članarine, ispred Marakane nije bilo veliko interesovanje. 

Svego nekoliko navijača svratilo je do najvećeg srpskog stadiona, kako bi nabavilo svoje parče papira za predstojeće utakmice. Radnici na blagajni su nam otkrili da nije velika navala ispred Marakane, jer ljudi uglavnom kupuju online ulaznice. 
Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Navijač iz Nemačke Saša Mihajlović

 

Međutim, jedan od navijača Saša Mihajlović došao je čak iz Nemačke da bi nabavio svoj ulaznicu. 

- Kupio sam komplet karata za bratanca. On je veliki navijač Zvezde, ide na sve utakmice i ima istetoviran grb klub. Ja pratim ponekad, kada sam u prilici. Gledao sam sinoć meč sa Mančesterom, ali samo prvo poluvreme. Posle sam zaspao, stigao sam iz Nemačke i bio sam umoran. Nadam se da ćemo bolje igrati u narednom meču, ovo je ipak bio Mančester siti - rekao je Mihajlović za Republika.rs

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Smesno

20.09.2023 19:54

STA da GLEDAJU , bunker !