RUMUNI KAŽNJENI ZBOG "KOSOVO JE SRBIJA": UEFA nije imala milosti

Autor:

Sport

20.09.2023

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska kuća fudbala popustila pred zahtevom lažne države.

RUMUNI KAŽNJENI ZBOG "KOSOVO JE SRBIJA": UEFA nije imala milosti

Foto: Printksrin

UEFA nema milosti za Srbe i njenu braću. Fudbalski savez Rumunije žestoko je kažnjen zbog transparenta "Kosovo je Srbija" koji su navijači njihove reprezentacije istakli na tribinama tokom meča protiv selekcije lažne države Kosovo u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. odigranog 12. septembra.

Naime, Evropska kuća fudbala je podlegla pod pritiskom fudbalske zajednice i lažne države na prostoru južne srpske pokrajine Kosovo i Metohija, pa će Rumuni jedan meč morati da odigraju pred praznim tribinama, konkretno protiv Andore. Ova informacija, za sada, nije zvanična, ali ju je preneo dobro upućeni rumunski novinar Emanuel Rošu.

 

 

Podsetimo, deo navijača Rumunije je na meču sa lažnom državom Kosovo razvio transparent na kojem je pisalo "Kosovo je Srbija" i "Besarabija je Rumunija". Zbog toga je meč bio u prekidu 50 minuta jer su gostujući fudbaleri napustili teren. Na kraju, duel je nastavljen a Rumunija je pobedila rezultatom 2:0 i nastavila pohod ka Evropskom prvenstvu naredne godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading