NAVIJAČI MANČESTERA POTCENILI ZVEZDU! Ne možete da verujete koji rezultat očekuju (VIDEO)

Autor:

Sport

19.09.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice "građana" ne daju velike šanse srpskom klubu.

NAVIJAČI MANČESTERA POTCENILI ZVEZDU! Ne možete da verujete koji rezultat očekuju (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju večeras Mančester sitiju u prvom kolu grupne faze Lige šampiona. Crveno-beli se smatraju totalnim autsajderom na ovom meču i bukmejkeri daju veoma male kvote na srpski tim.

S njima se slažu i navijači "građana", koju očekuju ubedljivu pobedu svog tima na Etihadu. 
- Verujem da će Mančester slaviti i to sa 5:0. Golove će postići Haland, Silva i Alvarez. Čuo sam i za navijače Crvene zvezde i mogu da kažem da su veoma bučni. Sada ih nema mnogo, ali su bučni - rekao je Samo. 

S njima se slažu i ostali navijači. 

- Zvezda igra dobro u poslednje vreme kako sam video. Mogu da kažem da su navijači veoma bučni i da prave dobru atmosferu. Ne znam mnogo vaših igrača, nisam baš toliko ispratio. Takođe, nije mi poznata mnogo ni istorija kluba. Iskreno, ja uglavnom pratim domaće takmičenje. Tako da se nisam mnogo informisao - rekli su otac i sin koji su u dresu Mančestera krenuli na utakmicu. 

Nadamo se da se proknoze navijača Mančestera neće ostvariti i da crveno-beli mogu da naprave iznenađenje na Etihadu. To bi bio veliki motiv za izabranike Baraka Bahara, a i dosta bi ima dalo na samopouzdanju za nastavak sezone. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading