SLAVNA TENISERKA NEMA DILEMU: "Nole je KRIV ŠTO JE SRBIN, inače bi imao statuu u svakom američkom gradu"

Autor:

Sport

17.09.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je veoma mala zemlja sa burnom novijom istorijom, kaže bivša grend slem šampionka.

SLAVNA TENISERKA NEMA DILEMU: "Nole je KRIV ŠTO JE SRBIN, inače bi imao statuu u svakom američkom gradu"

Foto: www.profimedia.rs

Marion Bartoli, bivša osvajačica Vimbldona, rekla je ono što čitav svet zna, ali neće da prizna. Novak Đoković je, parafraziramo, kriv samo zato što je Srbin i zbog toga od teniske javnosti sa Zapada ne dobija zasluženo poštovanje i podršku.

Francuska grend slem šampionka nasuprot njima nema problem iznese činjenice koje dušmanima bodu oči.

- Sa 24 grend slema, 39 mastersa, šest ATP finala, rekordom u broju nedelja na prvom mestu, najviše grend slem finala… Svima nam je jasno da bi Novak Đoković imao statuu u svakom gradu američkom gradu da je kojim slučajem njihov državljanin. Nema statuu, samo zato što je Srbin. To je veoma mala zemlja sa burnom novijom istorijom - iskreno je rekla Marion Bartoli (38) i potom nastavila u istom tonu:

- Može li da uđe u debate zbog rezultata i činjenice da je pobeđivao u tri različite decenije? Da, prema rezultatima definitivno, ali ne i po popularnosti. To je igrač koji je prošle godine dospeo na naslovne strane zbog apsolutno neverovatnog događaja. Otišlo se dalje od sportskih strana. Da igrač koji je osvojio najviše titula bude izbačen iz zemlje i pre odlaska da bude u pritvoru, stavili biste ga u Netfliks seriju, ne bismo verovali.

Đoković je nedavno na US openu osvojio 24. grend slem titulu i sada ima dve više od Rafaela Nadala i četiri više od Rodžera Federera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading