HETAFE NA SRPSKI POGON: Mitrović i Maksimović srušili Osasunu!

Autor:

Sport

17.09.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" heroji trijumfa u predgrađu Madrida!

HETAFE NA SRPSKI POGON: Mitrović i Maksimović srušili Osasunu!

Foto: Republika

Kakav Hetafe, moćan Hetafe. Kako i ne bi kada je na srpski pogon! Madridski klub u petom kolu španske La Lige zabeležio je važnu pobedu i osvojio nova tri boda, pošto je na svom terenu pobedio Osasunu rezultatom 3:2 (1:1).

U timu iz predgrađa Madrida blistali su srpski internacionalci - Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović. Štoper "orlova" i španskog kluba doveo je svoj tim u vođstvo u 36. minutu, međutim, gosti iz Pamplone uspeli da da izjednače preko Munjoza u samoj završnici prvog poluvremena.

U nastavku je Hetafe nastavio da napada i opet prvi došao do vođstva. Hoze Anhel Karmona pogodio je u 51. minutu za 2:1, ali je Osasuna ponovo uspela da se vrati golom Antea Budimira sa penala šest minuta kasnije.

Ali, oduševljenje domaćih navijača na stadionu Alfonso Perez opet je uzrokovao Srbin. Nemanja Maksimović, vezni fudbaler Hetafea i Srbije, postao je heroj trijumfa pošto je u 86. minutu postigao pobedonosni gol. Njemu je to bio premijerni gol u tekućoj sezoni La Lige, a ukupno šesti od kada je u klubu. 

Bio je to drugi trijumf Madriđana u prvenstvu, a u sledećem kolu gostovaće Real Sosijedadu.

Hetafe je ovim trijumfom osvojio sedmi bod i na tabeli španskog prvenstva popeo se na devetu poziciju, dok je Osasuna 12. sa šest bodova. Inače, tim iz Pamplone u svojim redovima takođe ima Srbina - Darka Brašanca, koji poodavno ne igra zbog teške povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading