NAVIJAČI JANG BOJSA RAZOČARANI: Zvezdin rival u Ligi šampiona u 90. minutu izbegao blamažu protiv drugoligaša!

Autor:

Sport

15.09.2023

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barak Bahar je ovo sigurno gledao.

NAVIJAČI JANG BOJSA RAZOČARANI: Zvezdin rival u Ligi šampiona u 90. minutu izbegao blamažu protiv drugoligaša!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Jang Bojsa slave pogodak

Sve su prilike da će se fudbaleri Crvene zvezde i Jang Bojsa grčevito boriti za poziciju koja će nakon grupne faze Lige šampiona garantovati evropsko proleće. U konkurenciji prvaka Evrope Mančester sitija i moćnog nemačkog projekta Lajpciga, čak i najveći optimisti među navijačima crveno-belih smatraju da će mečevi sa švajcarskim predstavnikom biti presudni. Stoga se svaka utakmica kluba iz Berna pomno prati i u Srbiji.

Tako je bilo i ovog petka pošto je Jang Bojs igrao meč šesnaestine finala tamošnjeg Kupa. Naime, iz zemlje čokolade i satova za navijače Zvezde stižu optimistične vesti nakon što su "mladi momci" gostovali drugoligašu Ksamaksu i tesno pobedili golom u 90+1 minutu. Može se reći da su na taj način izbegli svojevresnu bruku, budući da tim iz Nojšatela u dva poslednja kola u prvenstvu nije pobedio. Odlučujući pogodak na meču delo je igrača iz Konga Silvere Granvole.

Jang Bojs će premijeru u Grupi G Lige šampiona imati kada i Crvena zvezda, u utorak 19. septembra. U Bern im na megdan stiže Lajpcig i duel je zakazan za 18.45, dok će prvak Srbije od 21 sat gostovati šampionu Evrope Mančester sitiju na stadionu Etihad. Prvi od dva međusobna duela Zvezde i Jang Bojsa na programu je u drugom kolu, 4. oktobra na Marakani, dok je utakmicu na Stadionu Švajcarska predviđena za 28. novembar u okviru pete runde elitnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading