NA MARAKANI SVE PUCA OD OPTIMIZMA: "Fudbal je lep zbog iznenađenja, ima nade da ćemo osvojiti Ligu šampiona"!

Autor:

Sport

15.09.2023

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike reči generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

NA MARAKANI SVE PUCA OD OPTIMIZMA: "Fudbal je lep zbog iznenađenja, ima nade da ćemo osvojiti Ligu šampiona"!

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić i Barak Bahar

Na Marakani sve puca od optimizma uoči premijere u grupnoj fazi Lige šampiona u kojoj Crvena zvezda, ni manje ni više, igra protiv aktuelnog šampiona Evrope Mančester sitija u gostima.

Crveno-beli u utorak gostuju na stadionu Etihad, a to je bio povod da italijanski mediji, konkretno "Sportpres24", kontaktira generalnog direktora Zvezdana Terzića s molbom za intervju. 

Novac je i dalje glavni faktor u fudbalu i tu smo limitirani, jer naša liga nije atraktivna sponzorima kao neke druge. Naravno, u sportu uvek postoji nada i mi ćemo nastaviti da radimo kao da se spremamo za osvajanje Lige šampiona. Fudbal je lep zato što je pun iznenađenja - kaže Terzić na početku razgovora.

Nasuprot takmičenju u eliti, Zvezda u domaćim okvirima nema konkurenciju. Već šestu sezonu zaredom je šampion Srbije.

- Crvena zvezda je daleko bolja od svih u Srbiji i nema rivala u domaćem prvenstvu. Razlika sa kojom smo završili u odnosu na drugoplasirani TSC govori o tome. Opredeljenje svih nas u klubu je da stremimo Evropi i da budemo u društvu velikih evropskih klubova. Finansijski ne možemo da im pariramo, ali na terenu možemo što smo pokazali i kada smo pobedili Liverpul koji je te sezone osvojio Ligu šampiona. U Srbiji zaista nemamo konkurenciju i tako je već godinama. Glavni razlog za to je način na koji radimo i temeljno planiramo. Kvalitet tima je proizvod toga rada - dodaje prvi operativac crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading