SAMARDŽIĆ ZBOG ŽENE OSTAO BEZ TRANSFERA KARIJERE: Evo zašto reprezentativac Srbije NIJE PREŠAO u Inter!

Autor:

Sport

08.09.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler je čitavo leto bio u centru pažnje.

SAMARDŽIĆ ZBOG ŽENE OSTAO BEZ TRANSFERA KARIJERE: Evo zašto reprezentativac Srbije NIJE PREŠAO u Inter!

Foto: Tanjug/AP

Lazar Samardžić

Lazar Samardžić, fudbaler Udinezea, bio je tokom čitave transfer pijace u žiži javnosti, zbog njegovog mogućeg transfera u Inter.

Samardžića je samo potpisao delio od prelaska u italijanskog velikana, ali je u poslednjem trenutku posao propao.

Nagađalo se sa razlozima odustajanja Intera, a sada je otac Lazara Samardžića, u razgovoru za "Sport Italia", otkrio zašto njegov sin nije završio u redovima nero-azura.

- Inter je napravio grešku jer je dogovorio uslove s osobom koja nema dozvolu za pregovore - počeo je razgovor Lazarev otac Mladen aludirajući na Rafaelu Pimentu koja je nasledila posao Mina Rajole.

Dodao je da je tu osobu video samo jednom u životu, i da ne zna kako je ona uopšte došla u centar tog transfera.

- Video sam je samo jednom u životu, ne znam kako je ona uopšte došla dotle jer su pregovori bili između Udinezea i Intera, našli smo je između jer je želela da zaključi posao bez naše dozvole. Kada sam dobio nacrt ugovora Intera i videli da postoji posrednik, tražili smo da se to promeni. Tražili smo da direktno razgovaramo sa Interom, ali izgleda da nisu želeli bez nje jer su tvrdili da je ona Lazarev agent.

Foto: Starsport

Lazar Samardžić u dresu Srbije

Zatim je istakao da iz redova Intera nisu slušali njihove reči, već su insistirali na tome da je Pimenta Lazarov agent.

- Pozvali smo direktore Intera Marotu i Auzilija, pisali smo i mejl, niko nam nije odgovorio jer je Inter odustao od dogovora želeći da radi sa Pimentom, a ne sa nama. Ona nije dobila dozvolu od nas, a pregovarala je jer ima mnogo igrača u Interu i u dobrim je odnosima sa njima. Sastali smo se sa Interom 11. avgusta i sve im objasnili, da Pimenta nema dozvolu da zastupa Lazara, ali oni nisu želeli da čuju moje argumente i bili su ljuti govoreći da je ona njegov agent. Ponavljam, ona to nije, može da se proveri i na internetu - jasan je Mladen Samardžić.

Za kraj, dodao je da samo želi najbolje za svog sina.

- Ja nisam menadžer, nemam iskustva, ja sam samo otac koji želi najbolje za sina. Igra u Udinezeu jer voli fudbal. Da smo želeli novac, otišli bi u Saudijsku Arabiju, ali Lazar želi da igra Ligu šampiona i na vrhunskom nivou. Ne kajemo se ni zbog čega, vlasnik Udinezea Poco je razumeo situaciju, tako da nema problema sa klubom -  rekao je otac Lazara Samardžića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading