EGZODUS SA "PARKA PRINČEVA": Arapski milioni zaveli jednog od najboljih!

Autor:

Sport

07.09.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Mesija, Nejmara, otišao i Verati.

EGZODUS SA "PARKA PRINČEVA": Arapski milioni zaveli jednog od najboljih!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativac Italije i dugogodišnji fudbaler Pari Sen Žermena, Marko Verati (30), nastavio je trend napuštanja stadiona "Park Prinčeva", pošto će gotovo izvesno karijeru nastaviti u katarskoj ekipi Al Arabi.

Prema informacijama njegovog sunardonika Fabricija Romana, čuvenog transfer-insajdera čije se objave itekako ozbiljno shvataju, pregovori dva kluba su u završnoj fazi i uskoro se može očekivati ozvaničenje tog posla.

Marko Verati, jedan od najboljih fudbalera sveta na poziciji zadnjeg veznog, karijeru počeo u Peskari odakle je 2012. godine kao sa statusom vunderkinda stigao u Pari Sen Žermen.

On je samo nastavio egzodus fudbalskih zvezda sa "Parka Prinčeva" ovog leta. Pre Veratija, redove francuskog šampiona napustili su neki od najboljih igrača. Lionel Mesi prešao je u Inter iz Majamija, Nejmar u Al Hilal, Leandro Paredes i Renato Sančez preselili su se u Romu, Mauro Ikardi postao je član Galatasaraj, Vajnaldum Al Etifaka, Ćavi Simons Lajpciga, a Serhio Ramos Sevilje.

Marko Verati još početkom leta trebalo je da pređe u Al Hilal, međutim, nije mu se dalo da u saudijskom velikanu bude saigrač sa Srbima - Aleksandrom Mitrovićem i Sergejom Milinkovićem Savićem. Dogovor Parižana sa Al Hilalom, naime, propao je jer se dva kluba naposletku nisu usaglasila oko obeštećenja. Ali, poslednjeg dana prelaznog roka za klubove sa Srednjeg istoka ispunila mu se želja i napustio je PSŽ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading