ČOVEČE, KO TI PIŠE UGOVORE?! Fudbalskoj zvezdi plaćali milione da tapše, sada da bude na Instagramu

Autor:

Sport

15.08.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nejmar će za dve godine od El Hilala dobiti 320 miliona evra. Biće plaćen i da sedi u vili ili privatnom avionu i da na Instragramu promoviše Saudijsku Arabiju. Slične bonuse imao i u PSŽ.

ČOVEČE, KO TI PIŠE UGOVORE?! Fudbalskoj zvezdi plaćali milione da tapše, sada da bude na Instagramu

Foto: Tanjug/AP

Slavlje fudbalera PSŽ-a

Nejmar stiže kod Sergeja Milinkovića-Savića u El Hilal za neverovatnih 320 miliona evra za dve sezone, dok će PSŽ kao obeštećenje dobiti 90 miliona evra. Brazilac će u Saudijskoj Arabiji dobiti i neverovatne bonuse, a to je bio i slučaj dok je igrao u Francuskoj, pa se onome ko mu sastavlja ugovore mora skinuti kapa.

Foto: Tanjug/AP

Nejmar

Naime, Nejmaru u ugovoru sa El Hilalom stoji da mu moraju na raspolaganje dati privatni avion, vilu sa poslugom, dok će za svaku pobedu dobijati dodatnih 80.000 evra. Međutim, sledečim bonusom je Brazilac prešao igricu. Za svaku obojavu u kojoj promoviše Saudijsku Arabiju na Instagramu, na kojem ima 212 miliona pratilaca, dakle kao "post" ili "stori", Nejmar će dobijati dodatnih 500.000 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Sve ovo je dobro poznato klubovima koji žele da ga dovedu, jer su "sveci" bili u sličnoj situaciji kada su ga dovodili iz Barselone za rekordna 222 miliona evra. Sve ukupno, na razne bonuse u Parizu je mogao da zarađuje do 4.500.000 evra godišnje. Nejmara je PSŽ svake godine plaćao preko 500.000 evra da bude pažljiv, druželjubiv i dostupan navijačima.  Primera radi, on je za otpozdravljanje navijačima i tapšanje posle mečeva dobijao 375.000 evra godišnje. Takođe, imao je klauzulu o bonus za nominaciju za Zlatnu loptu od 2.000.000 evra na godišnjem nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading