MILAN ILI INTER? Samardžić odabrao! Karijeru nastavlja na San Siru!

Autor:

Sport

08.08.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije se seli u Milano.

MILAN ILI INTER? Samardžić odabrao! Karijeru nastavlja na San Siru!

Foto: Starsport

Lazar Samardžić u dresu reprezentacije Srbije

Fudbaler Udinezea i srpski reprezentativac Lazar Samardžić odradiće u četvrtak medicinske preglede, a potom će potpisati višegodišnji ugovor sa milanskim Interom, prenosi poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

Samardžić će u sredu doputovati u Milano gde će biti finalizovati dogovor sa čelnicima vicešampiona Evrope. On će potom u četvrtak proći lekarske preglede, a zatim bi trebalo da bude predstavljen kao novo pojačanje milanskog kluba.

Srpski fudbaler bi trebalo da potpiše ugovor sa Interom do juna 2028. godine, a "neroazuri" će platiti obeštećenje od 16 miliona evra i poslati Đovanija Fabijana u Udineze.

Samardžić (21) je u Udineze stigao pre dve godine iz Lajpciga za tri miliona evra. Prošle sezone je za "zebre" odigrao 39 utakmica i postigao je pet golova.

Podsetimo, na početku prelaznog roka je interesovanje za reprezentativca Srbije pokazao i Milan, pa je od samog starta bilo jasno da će Samardžić završiti na San Siru, samo se čekalo da se vidi hoće li obući crveno-crni ili plavo-crni dres.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading