FSS BRUTALNO KAZNIO PARTIZAN: Ivica Kralj suspendovan iz fudbala! Crno-beli lakši za milion

Autor:

Sport

07.09.2023

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupa cena za napade na sudije posle meča protiv TSC u prvom kolu Superlige.

FSS BRUTALNO KAZNIO PARTIZAN: Ivica Kralj suspendovan iz fudbala! Crno-beli lakši za milion

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan skupo će koštati verbani napadi na sudije i Sudijsku organizaciju FSS, nakon meča prvog kola Superlige Srbije protiv TSC u Bačkoj Topoli (3:3).

Naime, Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Ivicu Kralja šestomesečnom zabranom rada u fudbalu, dok će klub iz Humske morati da plati još milion dinara. 

Prijavu je podneo predsednik Sudijske komisije Dejan Filipović koji je najčešće i najžešće bio na meti revoltiranih čelnika Partizana putem saopštenja i izjava u javnosti. Takođe, iz Humske nisu štedeli ni glavnog arbitra Milana Mitića i njegove saradnike u VAR sobi.

- Kao bivšeg sportistu, reprezentativca ove zemlje, nekoga ko je prošao sve u karijeri, najviše me je pogodilo perfidno i tendenciozno suđenje od prvog do poslednjeg trenutka utakmice, a, verujte, ja to mogu da prepoznam. Taj čovek, ako se on čovekom uopšte može i nazvati, pokušao je da uništi sve ono što mi poslednja tri meseca mukotrpno radimo i gradimo - rekao je tada Kralj, što mu se sada obilo o glavu i zbog čega je drakonski sankcionisan.

Ivica Kralj obavlja funkciju sportskog direktora crno-belih i nije se oglašavao niti odovarao Disciplinskoj i etičkoj komsiji FSS uprkos činjenici da je dobio dopis, ali mu ostaje mogućnost žalbe drugostepenom organu pošto je odluka prvostepena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
FSS ZVEZDINA PRCIJA

07.09.2023 20:03

DVA ARSINA FSS ! EM TE KRADE EM TI NE DAJE DA KOMENTARISES. DA SE ISTINA UCUTI !