OTKRIVAMO KAKO JE TERZA JEDNOM FOROM DOVEO HVANGA U ZVEZDU: Ono što je rekao "kupilo" je Korejca

Autor:

Sport

07.09.2023

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Terzić sa nekoliko reči udario In-Beomu na emocije, koji posle njih nije mogao da kaže "ne" crveno-belima.

OTKRIVAMO KAKO JE TERZA JEDNOM FOROM DOVEO HVANGA U ZVEZDU: Ono što je rekao "kupilo" je Korejca

Foto: Starsport

Marko Marin i Zvezdan Terzić

In-Beom Hvang stigao je u Crvenu zvezdu kao najskuplje pojačanje u istoriji srpskog fudbala s obzirom na to da će Olimpijakosu biti plaćen pet miliona evra u ratama. Crveno-beli su reprezentativca Južen Koreje dobili ispod cene iskoristivši to što je on želeo da napusti Atinu, a grčki crveno-beli nisu mogli da ga zadrže pa su pristali i na manje obeštećenje.

Foto: www.profimedia.rs

In-Beom Hvang

Na taj način je generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić izveo još jednu svoju "magiju". Međutim, tehnički direktor crveno-belih Marko Marin je otkrio šta je bilo presudno da Korejac pristane da dođe u Beograd, odnosno kako mu je Terza udario na emocije.

- Imali smo video-poziv sa In-Beom Hvangom. On je bio u Minhenu, kod svog drugara iz Bajerna, Kima. Sedeli smo kod Terzića u kući. Kratko se uključio u video-poziv. Rekao mu je: "Slušaj, 19. septembra igramo sa Mančester sitijem na strani, nadamo se da ćemo da odigramo dobru utakmicu, idemo na pobedu. Onda uveče slavimo tu pobedu". Ja slušam i ne verujem. Tada je Terzić poentirao, rekao mu je: "U stvari slavimo pobedu i tvoj rođendan". Mene je iznenadio, igrač je bio srećan što generalni direktor zna kada mu je rođendan, agenti su se odobrovoljili. Atmosfera je bila bolja, tu smo ga slomili - otkrio je Marin za Mozzartsport.

Operativac Zvezde smatra da će tim Baraka Bahara dobiti puno dolaskom reprezentativca Južne Koreje.

- Hvang je stvarno dobar igrač, to će i ovi koji ga nisu videli brzo osetiti. To je pojačanje, ne samo za Zvezdu, nego i za klubove iz top pet liga. Kada sam ga video, fudbalski sam se zaljubio u njega. Ostavio je takav utisak, da je to igrač za sledeći nivo na koji treba da idemo - dodao je Marin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading