ŠOK U HUMSKOJ! Partizan iznenada OSTAO bez dva miliona evra!

Autor:

Sport

04.09.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani rasplet situacije.

ŠOK U HUMSKOJ! Partizan iznenada OSTAO bez dva miliona evra!

Foto: Starsport

Važio je Samed Baždar za jednog od najvećih talenata Partizana, što je potvrdio i slavni Fenerbahče pre nekoliko godina, kada je doneo "džak para" u Humsku.

Želeo je tada turski velikan da Novopazarca odvede u Istanbul, ali su crno-beli tada su bez razmišljanja odbili klub iz Istanbula, dok posle toga Baždar nikad nije potvrdio raskošan potencijal. 

Što je vreme prolazilo, mladi napadač je bio rezervna opcija kod svih trenera u Humskoj. Tako je i sada kod Igora Duljaja, zbog čega je postojala mogućnost da do kraja prelaznog roka promeni sredinu.

U međuvremenu javila se Slavija iz Praga, češki velikan je silno želeo Baždara u svojim redovima i sve je već bilo utanačeno. Međutim, zbog problema u ovom klubu došlo je do izvesnih prolongiranja. Svojevremeno je i španski Valjadolid bio voljan da ga angažuje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Prema objavi navijačke Instagram stranice "pbg.news", unutrašnji problemi u upravi Slavije stopirali su transfer Sameda Baždara koji će, po svemu sudeći, ostati i dalje član "parnog valjka". 

- Upravo je propao transfer Sameda Baždara u Slaviju iz Praga. Nudili su Česi 2 miliona eura i bonuse, a Partizan je bio zadovoljan ponudjenim uslovima. Igrač je imao kupljenu avionsku kartu za sutra ujutru i spakovane kofere, ali zbog unutrašnjih previranja u češkom velikanu od realizacije transfera neće biti ništa - piše na ovoj stranici. 

Podsetimo, Baždar ima samo 19 godina, dok je već četiri sezone prvotimac crno-belih. U dosadašnjoj karijeri upisao je 46 mečeva za klub iz Humske i dao četiri gola, uz tri asistencije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading