HLADAN TUŠ ZA LEGENDU ZVEZDE: Prvoligaš ga ekspresno oterao!

Autor:

Sport

03.09.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkaz posle samo sedam mečeva.

HLADAN TUŠ ZA LEGENDU ZVEZDE: Prvoligaš ga ekspresno oterao!

Foto: Starsport

Robert Prosinečki i Luka Milivojević

Robert Prosinečki, legenda Crvene zvezde, platio je ceh lošim rezultatima u hrvatskom prvoligašu Rudešu, pa je dobio otkaz posle samo sedam mečeva provedenih na klupi. 

Zagrebački klub, naime, u tom periodu osvojio je samo jedan bod i zauzima poslednje mesto na tabeli HNL. S tim u vezi, Rudeš se oglasio i obavestio javnost da je došlo do prekida saradnje.

Jedan bod na kontu Rudeša nakon sedam kola ne zadovoljava apetite kluba sa zapadnog dela Zagreba. Iako je ekipa koju je uoči sezone preuzeo legendarni Robert Prosinečki igrala dopadljiv fudbal, bila ravnopravna svim suparnicima, pa čak i vodećem Hajduku, rezultata nije bilo. Sve to uticalo je da se dve strane sporazumno dogovore o raskidu saradnje - stoji u saopštenju.

Vest je potvrdio i Veliki Žuti nakon sastanka sa predsednikom kluba Josipom Šimunićem i direktorom Stipom Čondrićem.

Seli smo, porazgovarali, videli da je najbolje da se raziđemo i da svako, bez imalo ljutnje, krene na svoju stranu - poručio je Prosinečki, dok je Šimunić, uprkos lošim rezultatima, imao samo reči hvale za doskorašnjeg šefa struke:

Prosinečki je veliki gospodin i jednako tako odličan trener. Nažalost, tako je to u fudbalu. Baš mi je teško. Rezultati diktiraju neke stvari. Svi smo bili svesni, pa i trener Prosinečki, da ulazimo iz druge u prvu ligu, znali smo da će biti teško, ali verovali smo da ćemo uspeti da dođemo do pozitivnog rezultata. Nažalost, nakon sedam kola imamo samo jedan bod, a naši planovi se nisu ispunili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading