NOVI MILJENIK ZVEZDINIH NAVIJAČA GOVORIO O DELIJAMA: Stamenić: Ta strast je neverovatna!

Autor:

Sport

03.09.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Inspirišu me", kaže vezni fudbaler srpskih korena.

NOVI MILJENIK ZVEZDINIH NAVIJAČA GOVORIO O DELIJAMA: Stamenić: Ta strast je neverovatna!

Foto: Starsport

Marko Stamenić u dresu Crvene zvezde

Marko Stamenić (21) pokazao se kao jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezdu u letnjem prelaznom roku. Za vrlo kratko vreme pokupio je simpatije delija svojim odličnim partijama na terenu, a izgleda da su simpatije obostrane.

- Proslava 60. rođendana Marakane je bila sjajna, navijači su me još jednom oduševili i to je ono čime sam inspirisan najviše u Zvezdi. Ta strast s kojom nas ljudi podržavaju je neverovatna i zato moramo da težimo ka što boljoj igri. Verujem da imamo mnogo prostora za napredak. Čeka nas reprezentativna pauza, potom se prvenstvo zahuhtava, a kreće i Liga šampiona o kojoj svi pričamo i kojoj se radujemo - počinje Stamenić.

Nakon reprezentativne pauze crveno-bele na startu Lige šampiona očekuje gostovanje Mančester sitiju (19. septembra), a Novozelanđanin srpskih korena jedan je od retkih u aktuelnom sastavu Zvezde koji je izašao na crtu aktulenom prvaku Evrope u skorije vreme.  

- Tada sam bio igrač Kopenhagena i odigrali smo dve različite utakmice protiv Mančester Sitija. Jednu smo izgubili, ali u Danskoj je bilo nerešeno i zaista smo pružili dobru partiju. Ono čime ću se voditi protiv Mančester Sitija, ali i ostalih rivala u  Ligi šampiona je da nema odustajanja. Moramo čitavu utakmicu da budemo fokusirani i da pokušamo da iskoristimo greške rivala. Na Marakani se dešavaju čuda, već sada znam kakvu atmosferu prave naši navijači i radujem se mečevima Lige šampiona. Verujem da će stadion biti krcat na svakoj utakmici - rekao je Stamenić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading