LUKA JOVIĆ ODBIO BIVŠEG PRVAKA: Srbin čeka nove ponude

Autor:

Sport

31.08.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Fjorentine ne želi da bude zamena za nesuđeno pojačanje Crvene zvezde.

LUKA JOVIĆ ODBIO BIVŠEG PRVAKA: Srbin čeka nove ponude

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Luka Jović i dalje je fudbaler Fjorentine, iako nije u planovima tima iz Serije A za novu sezonu. Selila je italijanska javnost napadača Srbije u Crvenu zvezdu, Olimpijakos i druge evropske gigante, a poslednja navodna unosna ponuda bila je od strane Verdera . Međutim, Luka je i nju odbio.

Naime, tim iz Bremena je prodao Niklasa Filkruga u Dortmund (30) za 15.000.000 evra i nameravao je da kao njegovu zamenu dovede Jovića. Međutim, naš as je tu ideju odbio i ne namerava da popunjava rupu koja je ostala odlaskom napadača koji je bio velika želja Zvezde.

Umesto toga, Jović je rešio da sedi i čeka ponudu u nekoj drugoj od liga petice, ili bar većeg kluba od Verdera koji je nekada bio prvak Nemačke. Jedna od opcija je i ostanak u Seriji A, ali to izgledno neće biti Milan i Kaljari čije su ponude odavno stavljene sa strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading