KAD SMO GA PRIMILI POMISLIO SAM "ZAR OPET": Stojković dao prvenac za Partizan i strepeo

Autor:

Sport

28.08.2023

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svoj gol posvećujem porodici. Mi primamo samo evrogolove, kaže defanzivac crno-belih.

KAD SMO GA PRIMILI POMISLIO SAM "ZAR OPET": Stojković dao prvenac za Partizan i strepeo

Foto: FK Partizan

Aranđel Stojković

Fudbaleri Partizana savladali su Javor sa 3:1 u petom kolu Superlige i tako barem delimično zalečili rane posle debakla od Nordsjelanda u Danskoj (5:0) a pred revanš plej-ofa za Ligu konferencija u četvrtak u Humskoj. Golove za crno-bele postizali su Kvinsi Menig (u 22. minutu), Aranđel Stojković (57) i Saldanja (69).

Upravo je srpski defanzivac postigao prvenac u Partizanu zbog čega nije krio oduševljenje posle meča.

Foto: FK Partizan

Prvenac Stojkovića

- Želim prvo da se zahvalim pre svega svojim saigračima na pogotku, Nathu koji ima oči na leđima. Ovaj gol bih posvetio svojoj porodici, koji su tu uz mene i kad je loše i kad je odlično. Davao sam i ranije golove, u proseku tri-četiri po sezoni. Bili smo veoma umorni od početka utakmice (posle duela u Danskoj i puta), ali mislim da je to samo umor u glavama. Zaista je bilo teško posle poraza u Danskoj. Teško je da se oporave igrači jer nikome nije lako posle tako ubedljivog poraza - počeo je Stojković, koji nije krio da mu je zastala knedla u grlu kada je Javor izjednačio:

- Kad smo primili gol pomislio sam "je l’ moguće da uvek primamo ovako spektakularne golove". Svaki gol koji primimo je neki evrogol u 90. ili sa velike udaljenosti i zaista sam pomislio "zar opet".

Osim Stojkovića, meč protiv Javora obeležio je i debi Norvežanina Gajasa Zahida. Odigrao je 20 minuta i bio pun utisaka.

Foto: FK Partizan

Gajas Zahid

- Bilo je dobro! Prošlo je dosta vremena od kada sam igrao, ali bilo je neverovatno zaigrati ponovo, osetiti to. Takođe, bila je ovo važna utakmica. Neverovatan je osećaj da igram prvi put za Partizan i radujem se predstojećim utakmicama. U dobroj sam formi, ali opet ponavljam, prošlo je dosta vremena od kada sam igrao, pa se nadam da ću uskoro biti na 100 odsto. Dobar je osećaj igrati ponovo, ali korak po korak, biću sve bolji i radujem se svim sledećim utakmicama u ovom dresu - kazao je Zahid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading