DOGORELO! Grobari TERAJU upravu Partizana

Autor:

Sport

26.08.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne žele više da gledaju kako im klub propada

DOGORELO! Grobari TERAJU upravu Partizana

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana doživeli su novi debakl, pošto su poraženi od Nordsjelanda sa 5:0 u prvom meču plej-ofa Lige konferencija. Može se reći da su se izabranici Igora Duljaja propisno obrukali na ovom meču. 

Republika

Foto: Starsport

Na udaru - Miloš Vazura i Milorad Vučelić

 

Međutim, navijači Partizana kao glavne krivce za slabe igre crno-belih navode čelnike kluba Milorada Vučelića i Miloša Vazuru. Oni smatraju da su njih dvojica upropastili klub iz Humske i doveli ga na korak do gašenja. 

 

 

Zbog toga su objavili saopštenje i pozvali su sve navijače koji vole crno-bele boje da im se pridruže u protestnoj šetnji. 

- Nemamo prava da budemo ljuti na igrače Partizana! Pobede i porazi  su sastavni deo fudbala a i života generalno. Da je prijatno, nije ni malo! Da smo besni i ogorčeni, jesmo, do srži! Adresa na koju treba usmeriti sav bes je uprava fudbalskog kluba Partizan. Oni su apsolutni krivci za položaj kluba i stanje u njemu. Poraz od 5:0 nije ni prvi ni poslednji koji ćemo doživeti ali se diletantskom načinu vođenja kluba mora stati na put - istakli su oni i dodali: 

- Pozivamo sve navijače Partizana da nam se pridruže na protestnom skupu i šetnji koju ćemo organizovati 31.08. pre revijalne revanš utakmice protiv Nordsjelanda u Beogradu. Skup je kod Terazijske česme u 18 časova nakon čega ćemo prošetati do stadiona JNA i jasno reći šta mislimo o upravi kluba.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading