PODNOŠLJIV PORAZ DAJE NADU PRED REVANŠ: Čukarički se uzdignute glave vraća iz Pireja!

Autor:

Sport

24.08.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Brđani" iz Grčke donose dva gola minusa.

PODNOŠLJIV PORAZ DAJE NADU PRED REVANŠ: Čukarički se uzdignute glave vraća iz Pireja!

Foto: Starsport

Olimpijakos - Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog doživeli su podnošljiv poraz u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope. Bolji od njih bio je Olimpijakos, koji je u Pireju slavio rezultatom 3:1 (3:0).

Grčki crveno-beli su poveli već u trećem minutu susreta, kada je Ajub El Kabi načeo mrežu "brđana".

Domaći tim je već na isteku četvrt časa igre duplirao prednost, pošto je Filipa Samurovića matirao kapiten Konstantinos Fortunis.

Konačan rezultat prvog dela postavio je El Kabi drugim svojim drugim pogotkom na meču, koji je postigao pet minuta pre odlaska na odmor.

Gol nade za "brđane" u ovom dvomeču postigao je mladi Igor Miladinović, koji je u trećem minutu sudijske nadoknade drugog poluvremena zatresao mrežu grčkog velikana.

Na taj način je Čukarički sačuvao obraz srpskom fudbalu ovog četvrtka, nakon što je Partizan, samo par sati ranije, ponižen u Danskoj.

Revanš utakmica između Čukaričkog i Olimpijakosa zakazana je za naredni četvrtak, a "brđani" će Pirejce dočekati u Leskovcu, na stadionu Dubočica, gde će i reprezentacija Srbije ugostiti Bugarsku u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading