ŠOK U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Bacili 600.000.000 evra u vodu - Karim Benzema NAPUŠTA Al Itihad!

Autor:

Sport

23.08.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih napadača sveta će vrlo brzo ostati bez kluba.

ŠOK U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Bacili 600.000.000 evra u vodu - Karim Benzema NAPUŠTA Al Itihad!

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema na predstavljanju u Saudijskoj Arabiji

Leto je donelo promene za bivšeg golgetera Reala, Karima Benzemu, koji je prešao u redove Al Itihada. Međutim, stvari su se u kratkom periodu promenile. Lokalni mediji u Rijadu prenose da menadžer kluba, Portugalac Nuno Espirito Santo, zahteva od čelnika da prodaju Benzemu.

Navodno je Espirito Santo obrazložio da iskusni napadač ne odgovara njegovim taktičkim zamislima. Benzema je junskog transfera iz Reala u Al Itihad potpisao na dve i po godine, s zaradom od neverovatnih 600 miliona evra.

Tokom tekuće sezone, upisao je dva nastupa, ali nije uspeo da postigne gol. Ipak, zabeležio je asistenciju u pobedi protiv Al-Raeda od 3:0. Zanimljivo je da Espirito Santo nije bio zagovornik Benzeminog dolaska, a izveštaji ukazuju na niz sukoba između Francuza i Portugalca u svlačionici.

Foto: Instagram printscreen/ittihadclub.sa

Karim Benzema na potpisivanju ugovora

Jedna od tačaka sporenja bila je kapitenska traka. Benzema je izrazio želju da je nosi, međutim, Espirito Santo je odlučno to odbio. Problemi su se samo produblili, jer je Benzema izrazio nezadovoljstvo prema Portugalčevom odnosu prema njemu, opisujući ga kao neprofesionalan.

Legendarni fudbaler i zvezda Liona, a zatim Real Madrida, stigao je u Arabiju kao verovatno najveće ime, uz Ronalda i Nejmara, ali će morati brzo da potraži novi klub. Ostaje da se vidi da li je u pitanju još neki tim iz Saudijske Arabije, ili će se Francuz vratiti u Evropu. Takođe, trenutno se ni MLS ne sme isključiti kao moguća opcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading