KATASTROFA MARKA NIKOLIĆA! Ronaldo i Al Nasr IZBACILI Srbe iz Lige šampiona! Primili tri gola za sedam minuta!

Autor:

Sport

22.08.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Al Nasera pobedili su Šabab Al Ahli rezultatom 4:2 i plasirali se u azijsku Ligu šampiona.

KATASTROFA MARKA NIKOLIĆA! Ronaldo i Al Nasr IZBACILI Srbe iz Lige šampiona! Primili tri gola za sedam minuta!

Foto: Starsport

Marko Nikolić

Al Nasr će igrati u Ligi šampiona u Aziji sledeće sezone, iako je bio na korak do senzacionalne eliminacije.

Da je neko rekao bivšem strategu Partizana Marku Nikoliću da će primiti tri gola za sedam minuta i ispustiti elitu iz ruku, verovatno mu ni on sam ne bi poverovao.

Na taj način su srpski asovi Luka Milivojević i Bogdan Planić, kao i njihov trener Nikolić ostali bez Lige šampiona, mada su imali sve u svojim rukama.

Vodeći gol je pao u 11 minutu posle kornera koji je izveo Brozović, a u srcu šesnaesterca je Taliska "zakucao" loptu u mrežu.

Foto: https://www.profimedia.rs/

 

Šabab Al Ahli je izjednačio posle fenomenalne akcije u 17. minutu. Napadač Dabur je dobio loptu u prostor, potom prevario protivničku odbranu, a onda namestio gol Algasaniju, koji je rutinski pogodio za 1:1.

Ovi fudbaleri su bili inicijatori i drugog gola Šababa, pošto su na početku drugog poluvremena kreirali akciju za 2:1 u korist tima Marka Nikolića. Dabur je uputio milimetarsku loptu u prostor, a onda je Algasani pretrčao čuvara koji je lako savladao Al Akidija. Slavlje je trajalo do 88. minuta, a onda se sve pretvorilo u košmar kada je u pitanju Šabab.

Al Ganam u 88, Taliska u petom i Brozović na asistenciju Ronalda u sedmom minutu nadoknade režirali su trijumf i konačnih 4:2 za Al Nasr koji je tako na poslednjem koraku kvalifikacija stigao do azijske Lige šampiona. Šteta za Marka Nikolića i naše fudbalere, ali se fudbal igra do poslednjeg zvižduka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading