GROBARI IMALI ZANIMLJIVO PITANJE ZA SVOG HEROJA! Evo kako im je ODGOVORIO!

Autor:

Sport

22.08.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar mreže Partizana Aleksandar Jovanović ne bi želeo da se dođe do penal serije i protiv Danaca.

GROBARI IMALI ZANIMLJIVO PITANJE ZA SVOG HEROJA! Evo kako im je ODGOVORIO!

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović, Svetozar Marković i Nemanja Nikolić

Golman fudbalskog kluba Partizan Aleksandar Jovanović izjavio je da je bio spreman i da šutira jedanaesterac za crno-bele u penal seriji protiv Sabaha, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Izabranici Igora Duljaja su pre pet dana izborili plasman u plej-of Lige konferencija, pošto su posle boljeg izvođenja penala eliminisali Sabah, a Jovanović je u petoj seriji odbranio penal igraču Sabaha Alaskarovu i obezbedio Partizanu plasman u plej-of najmlađeg UEFA takmičenja.

- Volim da gledam igrača u oči, to je takozvana igra nerava, nisu nikakve provokacije u pitanju. Međutim u ovoj penal seriji sudija je sve vreme bio pored mene pre izvođenja i konstantno je nešto pričao, rekao sam mu pusti me da branim, znam pravila. Trudio sam se da ostanem miran čak i nakon poništenog prvog penala. Potom je usledio drugi i erupcija oduševljenja - rekao je Jovanović za Partizanov podkast.

Foto: Starsport

 

On je istakao da je bio spreman i da šutira penal za crno-bele.

- Ako bude zatrebalo šutnuo bih. Sad protiv Sabaha rekao sam momcima i treneru ako nemate petoricu spreman sam da pucam. Volim odgovornost, pritisak u Partizanu me motiviše i pomaže mi da održim fokus - dodao je heroj kluba iz Humske.

"Parni valjak" će u četvrtak gostovati Nordsjelandu u Danskoj, u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu konferencija.

- Nordsjeland ima ustaljen sistem rada od petlića, pionira do prvog tima, takođe imaju i školu fudbala u Gani odakle uzimaju najtalentovanije igrače, to je najbolja škola fudbala u Africi. U pitanju je jedan respektabilan klub, igraju na veštačkoj travi što za njih predstavlja dodatnu prednost. Neće biti lako, ali treba da se nametnemo tamo, nemaju mentalitet kao mi, kad je teško mi idemo napred - istakao je Aleksandar Jovanović.

Na pitanje grobara, koji su mu se obratili na društvenim mrežama, da li bi unapred prihvatio da penal serija odlučuje i dvomeč sa Nordsjelandom, imao je spreman odgovor:

- Hajde da završimo posao u regularnom delu, da li će biti 1:0, 2:1, 3:2 u konačnom zbiru potpuno je nebitno, važno je da Partizan bude u grupnoj fazi - zaključio je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading