SRBI CAREVALI NA SEVERU ITALIJE! Vanja i Boris sačuvali mreže

Autor:

Sport

21.08.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Torina i Kaljarija remizirali su - 0:0 u pretposlednjem meču prvog kola italijanske Serije A.

SRBI CAREVALI NA SEVERU ITALIJE! Vanja i Boris sačuvali mreže

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Torina i Kaljarija remizirali su - 0:0 u pretposlednjem meču prvog kola italijanske Serije A.

Povratnik u elitu ostavio je dobar utisak protiv domaćina i favorita na meču. Četa Klaudija Ranijerija mogla je i do pobede u završnici, ali se istakao golman Torina Vanja Milinković Savić. Odličan je na drugoj strani bio i Boris Radunović, takođe srpski čuvar mreže, pa se može reći da su Srbi obeležili okršaj na severu Italije. 

Republika

Foto: Starsport

Radunović

U redovima "bikova" Luka Ilić odigrao je čitav meč, dok je Nemanja Radonjić ušao u igru u drugom poluvremenu i ostavio dobar utisak.

U mečevima prvog kola Serije A zapažen je bio još jedan srpski reprezentativac. Dušan Vlahović, napadač Juventusa, postigao je gol sa penala i asistirao u pobedi na gostovanju Udinezeu (3:0). Drugi Srbin iz redova torinske "dame", Filip Kostić, presedeo je meč na klupi. Novitet u odnosu na prošli sezonu.

- Vlahović je odigrao dobru utakmicu. Prošao je period tokom kojeg je malo igrao, ali čim smo počeli da ga koristimo, postao je važan igrač. Radimo sa njim na brojnim aspektima igre. Kostić nije igrao zato što sam imao Ilinga, a njih dvojica su igrači na istoj poziciji. Izabrao sam da uđe Iling zato što je Kijeza bio i dalje na terenu - objasnio je trener Juventusa Alegri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading