BOMBA U PREMIJER LIGI: Mančester siti doveo NOVO POJAČANJE!

Autor:

Sport

21.08.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže jedan od najboljih igrača Lige 1.

BOMBA U PREMIJER LIGI: Mančester siti doveo NOVO POJAČANJE!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Rena i belgijski reprezentativac Žeremi Doku novo je pojačanje Mančester sitija, potvrdio je na društvenim mrežama Fabricio Romano, najpoznatiji fudbalski novinar na svetu.

Rukovodstvo Mančester sitija je navodno ponudilo Renu obeštećenje od 60 miliona evra za belgijskog fudbalera, koji će u narednim danima stići na Etihad i pojačati ekipu Pepa Gvardiole.

Doku (21) je pristao da potpiše ugovor sa aktuelnim evropskim šampionom, a sada je i ekipa iz francuskog prvenstva potvrdila da će pustiti svog igrača da pojača moćnu mašineriju iz Mančestera.

On će u Siti stići kao zamena za Rijada Mareza, koji je ranije tokom meseca napustio ekipu prvaka Evrope.

Doku je prošle sezone za Ren odigrao 35 utakmica i postigao je sedam golova. Za reprezentaciju Belgije nastupio je na 16 mečeva.

Podsetimo, pre Dokua, osvajač Lige šampiona iz prošle sezone je doveo i dvojicu Hrvata, Joška Gvardiola, odnosno Matea Kovačića.

Osim Lige šampiona, Mančester je prošle godine osvojio i Premijer ligu, kao i FA kup, a pre samo nekoliko dana su osvojili i Superkup Evrope, pobedom u finalu protiv Sevilje, posle izvođenja jedanaesteraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading