ATOMSKI FUDBAL U LONDONU: Totenhem u drugom poluvremenu SRUŠIO Junajted!

Autor:

Sport

19.08.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna sjajna utakmica u Premijer ligi.

ATOMSKI FUDBAL U LONDONU: Totenhem u drugom poluvremenu SRUŠIO Junajted!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Totenhema proslavljaju pogodak

Fudbaleri Totenhema savladali su na svom terenu Mančester junajted sa 2:0 (0:0), u derbi utakmici drugog kola Premijer lige.

Domaći tim je u prednsot doveo Malang Sar, pogotkom u 49. minutu susreta, da bi konačan rezultat postavio Ben Dejvis u 82, na asistenciju Ivana Perišića, iako je golu kumovao i Lisandro Martinez, koji je dirao loptu na putu do mreže.

Gledali smo još jedan sjajan meč u prvenstvu Engleske, a u prvom poluvremenu smo videli mnoštvo prilika na obe strane. Junajted je dva puta spasio okvir gola, dok je na drugoj strani Bruno Fernandeš promašio zicer. Na poluvreme se otišlo bez golova.

To se promenilo već u četvrtom minutu nastavka. Posle gužve u šesnaestercu "crvenih đavola", najbolje se snašao Malang Sar i tako postao prvi igrač koji je ove sezone matirao Andea Onanu.

Već u narednom napadu je Mančester imao šansu da se vrati, ali je Garnačov šut pogodio prečku. Pokušavali su gosti da izjednače, ali bezuspešno, da bi tim iz Londona, u 82. minutu meča, rešio pitanje pobednika, nakon gola Bena Dejvisa.

Posle ovog meča, "pevci" imaju četiri osvojena boda, dok je Junajted ostao na tri. U narednom kolu, Totenhem će gostovati Barnliju, dok će Mančester na svom terenu igrati protiv Notingem Foresta.

Ovo inače nije poslednja utakmica današnjeg programa, pošto će se od 21 čas sastati Mančester siti i Njukasl.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading