POJAVILI SE KLJUČNI DOKAZI: Šokantni detalji ubistvo grčkog navijača - SADA SE SVE MENJA!

Autor:

Sport

21.08.2023

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju da se pojavljuju novi dokazi u slučaju tragičnog ubistva.

POJAVILI SE KLJUČNI DOKAZI: Šokantni detalji ubistvo grčkog navijača - SADA SE SVE MENJA!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Dinama stižu na suđenje

Mihalis Kacuris, navijač AEK-a iz Atine, ubijen je pre dve nedelje u prestonici Grčke, kada su ga zajedničkim snagama napali, a zatim i ubili, navijači Dinama iz Zagreba i Panatinaikosa.

Nakon Kacurisovog ubistva, počela je akcija hapšenja hrvatskih navijača, od kojih su mnoogi uhvaćeni kada su pokušali da izađu iz Grčke i da se kroz neku od susednih zemalja vrate u domovinu.

Od dana ubistva pojavio se veliki broj informacija o Kacurisovom ubistvu, prvo se smatralo da je zločin počinio jedan Hrvat, zatim su se u centru pažnje istrage našli Grci, a sada su se pojavile nove informacije, koje mogu sve da promene.

- Na stotine kapljica krvi Mihalisa Kacurisa pokazale su gde mu je fatalna povreda zadata od strane Hrvata u blizini Alsosa i da se to nije dogodilo kada je bežao sa stadiona - stoji u objavi SDNA, a poručili su tužitelji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

OPAP Areni u Atini

Mesto zločina je bilo sporno, pošto se govorilo da je Mihalis ubijen u blizini stadiona kada je bežao sa istog, a zapravo se dogodilo u sasvim drugoj ulici koja nije tako blizu OPAP Areni, što definitivno može biti veoma bitna informacija za istražitelje, koji pokazuju da su zapravo 29-ogodišnjeg navijača huligani jurili, pre nego što je on preminuo.

Podsetimo, utakmica u Atini je odložena, ali je u međuvremenu odigran dvomeč, a dalje je prošla ekipa AEK-a, nakon istorijskog preokreta na svom stadionu, pa će Grci za mesto u Ligi šampiona igrati protiv belgijskog Antverpa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading