NOVI SKANDAL NA SRPSKIM TERENIMA! Opšta tuča u srpskoligaškom derbiju! Sevale PESNICE na sve strane! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.08.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Budućnosti poraženi su kod kuće od Zemuna rezultatom 1:4.

NOVI SKANDAL NA SRPSKIM TERENIMA! Opšta tuča u srpskoligaškom derbiju! Sevale PESNICE na sve strane! (VIDEO)

Foto: printscreen/Youtube

Utakmica u Dobanovcima neće ostati u lepom sećanju, pošto je senku na ubedljiv trijumf Zemunaca bacila opšta tuča aktera oba kluba.

Iako su Gornjovarošani nekoliko meseci ranije bili u centru pažnje, zbog borbe sa OFK Beogradom oko plasmana u Prvu ligu Srbije, sada su opet u žiži interesovanja, ali razlog je makljaža koja se desila na njihovom gostovanju ekipi Budućnosti.

Sve je počelo od prekršaja koji je načinio igrač Dobanovčana Veljko Radojičić nad Zemuncem Nikolom Božićem. Usledila je masovna tuča o kojoj će se pričati i narednih dana.

@srpskifudbal202 MAKLJAŽA U DOBANOVCIMA SEVALE PESNICE NA KRAJU UTAKMICE #fkzemun #zemun #dobanovci ♬ original sound - Srpski Fudbal

Klub iz Ugrinovačke ulice izdao je saopštenje, u kome navodi da će za dešavanja u Dobanovcima biti kazni, ali u pisanoj formi su ipak "pecnuli" domaćina.

Uz napomenu da Budućnost nije i neće biti veliki klub, kao i da je njihovo ponašanje u skaldu sa ruralnim mentalitetom, Zemunci su isprozivali domaćina.

 

 

Saopštenje Zemuna prenosimo u celosti:

- Umesto da pišemo o lepršavoj i efikasnoj igri preporođenog tima na čelu sa Nikolom Drinčićem mi moramo da obavestimo naše pratioce, prijatelje i sportsku javnost na današnja dešavanja u Dobanovcima. Reći ćemo da je to u najmanju ruku 'ruralni' mentalitet našeg domaćina predvođenih lokalnim šerifom popularnim 'Manetom'. U 90. minutu utakmice kod rezultata 1:4 jedan igrač domaćih (nećemo da mu pravimo reklamu) pogibeljno sa dve noge je startovao na našeg fudbalera Božića. To je taj mentalitet seoskih ekipa koje misle da su nešto nekada značile u fudbalu, a mi im kažemo da nisu i nikada neće biti KLUB! Sve nakon toga - crveni kartoni, povreda našeg rezervnog golmana i buduće kazne samo su logičan sled događaja. Mi smo prema svim ekipama godinama bili dobri domaćini ali očigldeno da ima timova koji nikada neće postati klubovi. Prvo mesto, šest bodova i ambicije povratka jer mi volimo Zemun - navodi se u saopštenju koje se pojavilo na zvaničnom Instagram nalogu kluba. 

Nekadašnji superligaš je na svom terenu u prvom kolu savladao Torlak iz Kumodraža (2:0), a potom u drugom kolu slavio i u Dobanovcima, pa sa dve pobede i maksimalnih šest bodova drži vrh tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading