MURINJO BESAN NA MATIĆA: KAŽI što si nas NAPUSTIO!

Autor:

Sport

19.08.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze je vidno razočaran zbog odlaska miljenika...

MURINJO BESAN NA MATIĆA:  KAŽI što si nas NAPUSTIO!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Vodio je Žoze Murinjo Nemanju u svaki klub gde je bio trener, zna se da izuzetno ceni kvalitete bivšeg reprezentativca Srbije, kako fudbalske, tako i ljudske, ali očigledno se nešto dogodilo na relaciji Murinjo-Matić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Matić

 

Visoki veznjak sa Uba je potpisao ugovor sa francuskim Renom, a imao je šta da kaže portugalski stručnjak na ovu temu.

- Mislim da je Nemanja taj koji treba nešto da kaže na ovu temu ako želi. Nakon što sam čuo što je rekao direktor Rena, mislim da je sva priča završena. Saznao sam da su pregovarali više od mesec dana. Više nemam šta da kažem na tu temu - rekao je Murinjo.

Ipak je dodao da je Matićev odlazak bio nešto što nije planirao.

- Matićev odlazak je nešto što nismo očekivali, što nas je iznenadilo, ali Roma je imala ekspresan i fantastičan odgovor. Matić je prošle sezone odigrao oko 50 utakmica, odličan je igrač i bio je važan za Romu. Problem je kad neki igrač ode bez da mu se pronašla zamena. Stigla su nam dva igrača, koji još nisu u potpunosti spremni, ali mi smo zadovoljni i biće nam od velike pomoći - zaključio je Žoze.

Kao što smo ranije pisali, Renato Sančez i Leandro Paredes su stigli u Romu u cilju da nadomeste odlazak Nemanje Matića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading