PONOVO U STAROM JATU! Barselona VRATILA dobro poznato LICE!

Autor:

Sport

17.08.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada će imati novu ulogu.

PONOVO U STAROM JATU! Barselona VRATILA dobro poznato LICE!

Foto: Tanjug/AP

Velike promene pretrpela je Barselona u prethodnih nekoliko dana. Najpre je na funkciji sportskog direktora Mateua Alemanija zamenio legendarni as Deko.

Odmah po stupanju na dužnost, Portugalac je povukao konkretne poteze, pa je jedan od takvih bilo neproduženje ugovora Đordiju Krojfu koji je napustio sportsku strukturu katalonskog giganta.

Već drugi Dekov potez iznenadio je mnoge, obzirom da je u svoj tim angažovao Bojana Krkića, nekadašnjeg fudbalera kluba sa Nou Kampa, koji je u martu ove godine završio igračku karijeru.

On će delovati rame uz rame sa Portugalcem, a glavna misija bivšeg reprezentativca Španije biće praćenje treninga igrača.

Razlog više ka takvoj odluci je činjenica da je Bojan kao dete prošao čuvenu La Masiju i dugo godina trenirao u omladinskim redovima kluba pre nego što je postao deo prvog tima, piše "Marka".

Foto: Profimedia

Krkić iz igračkih dana

Krkić će dobiti zaduženja oko pitanja za ovaj sektor, kao i za prelazak najtalentovanijih klinaca iz omladinskog u seniorski tim. Zbog toga će biti veoma svestan rada igrača razvojnog tima Katalonaca Barsa Atletika, koji trenira proslavljeni Meksikanac Rafael Markes.

Još jedna od funkcija koju će Bojan imati u tehničkoj organizacionoj šemi biće praćenje igrača na pozajmici iz Barselone. Neophodno je da se prate ti fudbaleri koji su van kluba i mogu da budu deo prvog tima. Barselona će narednih dana i ozvaničiti povratak Krkića na Nou Kamp.

Podsetimo, on je za šampiona Španije igrao od 2007. do 2011. godine i za 104 nastupa je upisao 26 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading