SJAJNO POJAČANJE U PREMIJER LIGI: Stiže ZVEZDA iz Barselone!

Autor:

Sport

13.08.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo brzo bi mogao da se preseli u Englesku.

SJAJNO POJAČANJE U PREMIJER LIGI: Stiže ZVEZDA iz Barselone!

Foto: Tanjug/AP

Rafinja, Ansu Fati i Robert Levandovski

Fudbaler Barselone Ansu Fati mogao bi do kraja prelaznog roka da napusti katalonski klub, pošto je španski reprezentativac dobio ponudu da nastavi karijeru u Premijer ligi, prenosi danas španski sportski list Sport.

Španski mediji podsećaju da Barselona ima finansijske probleme, a katalonski klub na sve načine pokušava da nabavi što više sredstava da bi uspešno poslovao u ovoj sezoni.

- Zadovoljan sam Ansuom, on je nasleđe našeg kluba. Međutim, dok se prelazni rok ne završi, svašta može da se dogodi. Tržište će diktirati šta će da se dešava do 31. avgusta. Ne mogu da kažem da će Fati da ostane, jer je moguće da neće. Međutim, zadovoljan sam njegovim nastupima, on je fudbaler naše sadašnjosti i budućnosti - rekao je trener Barselone Ćavi Ernandez.

Foto: Tanjug/AP

Ansu Fati u dresu Barselone

Španski mediji navode da se mladi fudbaler Barselone nalazi na meti klubova iz Premijer lige, a najveće interesovanje do sada je pokazao Arsenal.

Fati (20) ima ugovor sa Barselonom do juna 2027. godine. On je rođen u Gvineji Bisao, a član je Barselone od 2012. godine. Za prvi tim katalonskog kluba odigrao je 109 utakmica i postigao je 29 golova. Za reprezentaciju Španije nastupio je na devet mečeva.

Barselona će večeras u prvom kolu La Lige igrati protiv Hetafea, a katalonski klub zbog finansijskog fer-pleja nije mogao još da registruje Markosa Alonsa i golmana Injakija Penju.

Šampion Španije će zbog toga uskoro morati da proda nekog igrača da bi mogao da registruje sva pojačanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading