NE MOGU DA ISTERAJU ĐAVOLA! Velikanu stopiran transfer, navijači će se još hvatati za glavu

Autor:

Sport

15.08.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva premijerligaša se dogovorila, fudbaler pristao na platu u novom klubu, a onda je pohlepno tražio i otpremninu pa je sve propalo.

NE MOGU DA ISTERAJU ĐAVOLA! Velikanu stopiran transfer, navijači će se još hvatati za glavu

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda

Mančester junajted ne može da se reši baksuza! Hari Megvajer bio je na izlaznim vratima Old Traforda, sve je bilo dogovoreno sa Vest Hemom, a onda se umešala pohlepa. Naime, "čekićari" su za kapitena "crvenih đavola" pristali da plate 30 miliona funti, dogovorili su sa reprezentativcem Engleske i odlične lične uslove, a onda je Megvajer rekao da ne želi da napusti Junajted!

Foto: Starsport

Hari Megvajer

Tačnije, ne želi da ga napusti bez cele plate za narednu sezonu, a koja iznosi 7.000.000 funti. I tu je nastao problem jer na Old Trafordu ne žele da plate kad već neće igrati za njih, pa će po svemu sudeći Hari ostati u klubu da greje klupu i možda nekada uđe u igru. A kakve je greške pravio može se desiti da niko neće ni da mu ukaže šansu. Na radost navijača, koji su se hvatali za glavu kod svake njegove skupe greške koja je za posledicu imala gol protivnika.

Podsetimo, engleski štoper je u Junajted došao pre četiri sezone kao najplaćeniji defanzivac u istoriji fudbala plaćen Lesteru 87 miliona evra. Međutim, umesto da bude stub odbrane kao nekada Nemanja Vidić i Rio Ferdinand, on je bio zadužen za kardinalne greške. Tako je na 175 nastupa postigao samo sedam golova, što i nije njegov posao, ali je mnoge propustio da spreči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading