OVO SE RETKO DEŠAVA: Tadić promašio penal, ali uprkos tome oduševio Turke

Autor:

Sport

13.08.2023

23:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asistirao je Džeku za prvenac u dresu Fenerbahčea.

OVO SE RETKO DEŠAVA: Tadić promašio penal, ali uprkos tome oduševio Turke

Foto: Profimedia

Dušan Tadić

Fudbaleri Fenerbahčea savladali su ekipu Gazijantepa u meču prvog kola turskog šampionata rezultatom 2:1.

Prvi put u strelce upisao se bosanskohercegovački fudbaler Edin Džekou 3. i 18. minutu, a asistent kod uvodnog pogotka bio mu je Dušan Tadić. Prethodno je u 55. minutu zbog igranja rukom dosuđen penal za Fenerbahe, koji je izveo kapiten reprezentacije Srbije i deseka turskog velikana. Međutim, njegov slab udarac s bele tačke što je prava retkost pročitao je golman gostiju Ahmet Sen i sjajnom intervencijom sprečio gol.

Smanjene rezultata doneo je Kizildag, ali je to sve što je Gazijantep uspeo da uradi do kraja meča. Za gostujući tim nastupio je srpski internacionalac Lazar Marković, koji je u prvom poluvremenu zaradio žuti karton.

Fenerbahče već u četvrtak očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Istanbulski klub je u prvoj utakmici na svom terenu bio bolji od Maribora (3:1), a Tadić je tada bio siguran izvođač sa 11 metara. Meč na stadionu Ljudski vrt na programu je od 20.15.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading