NIŠLIJE PRETE PARTIZANU: Da iskoristimo to što misle na Sabah!

Autor: Tanjug

Sport

11.08.2023

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi trećeg kola Superlige Srbije igra se u nedelju u Humskoj.

NIŠLIJE PRETE PARTIZANU: Da iskoristimo to što misle na Sabah!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nikola Trajković izjavio je na konfernciji za medije pred utakmicu sa Partizanom da se nada da će njegov tim odigrati ofanzivno i defanzivno kvalitetan meč.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 19. 30 časova dočekuju ekipu Radničkog iz Niša u utakmici trećeg kola Superlige Srbije.

- Utakmica dolazi u teškom momentu po oba tima, čak, sa nekog stanovišta - to govorim iz ugla igrača - težem po njih, nego po nas. To je nešto što pokušavam da objasnim mojim fudbalerima, da mi treba da budemo rasterećeni, ne da se branimo, ali da iskoristimo psihološki momenat koji je na našoj strani, da prikažemo najbolji fudbal koji možemo - istakao je Trajković na konferenciji za medije.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Trajković

Ove utakmice su uvek izlog za naše igrače, svako će gledati šta to oni mogu da pruže protiv fudbalera iz naših najboljih timova, dodao je Trajković.

Prema njegovim rečima, veliki klubovi poput Partizana i Crvene zvezde su uvek favoriti.

- Da li meč dolazi posle nekog ovakvog poraza ili kad im sve glatko ide, mi svakako nismo neko ko treba da preti Partizanu. Ali, činjenicu da će makar delićem svojih razmišljanja oni biti na revanšu protiv Sabaha idućeg četvrtka, od koga im mnogo zavisi nastavak sezone, te da će izvršiti neke igračke rotacije, mi moramo da probamo da iskoristimo - zaključio je Trajković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading