VRANJEŠ ZAPRETIO HRVATIMA - Fudbaler pobesneo zbog krvavog pira huligana Dinama u Atini

Autor:

Sport

08.08.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen okačio grb poznate navijačke grupe AEK "9 11" i tako poslao snažnu podršku svima koje su hrvatski huligani mučki napali.

VRANJEŠ ZAPRETIO HRVATIMA - Fudbaler pobesneo zbog krvavog pira huligana Dinama u Atini

Foto: www.profimedia.rs

Ognjen Vranješ

Hrvatskim huliganima neko mora da stane na put, a među prvima se ponudio Ognjen Vranješ! Srbin i nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine očigledno je pobesneo kada je video šta su navijači Dinama iz Zagreba uradili u Atini u napadu na navijače njegovog voljenog AEK, kada su ubili jednog Grka i povredili desetine nedužnih prolaznika uključujući i decu, pa je na Instagramu poslao moćnu poruku.

Foto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes

 

Vranješ, koji trenutno brani boje turskog Hatajaspora, okačio je na svoju Instagram priču grb poznate navijačke grupe AEK "9 11" i tako poslao snažnu poruku podrše svima koje su hrvatski huligani mučki napali. U pitanju je grupa koja je dobila ime po brojevima kapija na stari AEK stadion, očigledno omiljena fudbaleru. Naime, glavna navijačka grupa AEK nosi ime "Gejt 21", a kada je došlo do raskola unutar nje davne 1982. nastala je nova grupa "9 11", dok je "Gejt 21" nastavila da postoji.

Foto: Youtube/Printscreen/enwsi.gr

Krvavi pir Hrvata u Atini

Podsetimo, napad navijača Dinama pred večerašnji duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona pretvorio se u krvavi pir. Prema svedočenju sa lica mesta, jedan Grk je dobio  udarac palicom u glavu i odsečeno mu je uvo. Bačen je i gas pa nisu mogli da dišu, a povređena je i devojčica od 13 godina koja je nedužno sedela u kafiću sa svojim ocem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading