VAR PROVERA TRAJALA ČITAVU VEČNOST: Radnik dobio Spartak posle 104 minuta bitke

Autor:

Sport

07.08.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija i pomoćnici u VAR sobi dugo su većali.

VAR PROVERA TRAJALA ČITAVU VEČNOST: Radnik dobio Spartak posle 104 minuta bitke

Foto: Printskrin/Arenasport

Radnik iz Surdulice pobedio je Spartak rezultatom 2:0 (1:0) u poslednjem meču drugog kola Superlige Srbije, a meč odigran na niškom "Čairu" trajao je puna 104 minuta.

Domaćin je golovima u oba poluvremena zasluženo došao do prvog trijumfa u tek počeloj kalendarskoj godini, dok je subotički sastav koji sa klupe predvodi ruski stručnjak Aleksandar Keržakov doživeo prvi poraz. Poveo je Radnik već u četvrtom minutu preko Vuka Mitoševića (1:0). Emocije i suze obeležile su njegov prvi gol, a kod drugog pogotka u 58. minutu iskusni fudbaler takođe je bio inicijator. Snažno i precizno je šutirao sa dvadesetak metara, ali je golman gostiju Filip Manojlović odbio loptu u gužvu u kojoj se najbolje snašao mladi Vuk Bogdanović, kada je natrčao i zakucao je u mrežu za svoj debitanski gol (2:0) u Superligi Srbije.

Republika

Foto: Printskrin/Arenasport

Slavlje nakon 104 minuta

E, tu nastaje problem. Da li se prethodno kod udarca Mitoševića Bogdanović nalazio u ofsajdu? Sudija Momčilo Marković s pomoćnicima u VAR-sobi Milanom Stefanovićem i Dušanom Pančićem dugo je većao. Potrajalo je to 13 minuta i izazvalo je nervozu aktera i gledalaca prvenstvenog meča, da bi naposletku konačno pokazao na centar. Usledila je veliku radost Surduličana čiji stadion ne ispunjava uslove Superlige Srbije.

Meč je produžen za čak 14 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading