MITROGOL OVO NIJE ZASLUŽIO: Navijači Fulama zviždali Srbinu, velike su šanse da pređe u Inter!

Autor:

Sport

05.08.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović konačno je zaigrao, ali...

MITROGOL OVO NIJE ZASLUŽIO: Navijači Fulama zviždali Srbinu, velike su šanse da pređe u Inter!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Srpski napadač Aleksandar Mitrović (28) ovog leta je veoma tražena roba. 

Fulam je na sve moguće načine, barem zasad, osujetio namere srpskog napadača da napusti London. Međutim, dobili nezadovoljnog igrača u svlačionici pošto je Mitar tokom američke turneje odbijao da trenira i igra utakmice. Povod je nesportski potez uprave kluba koja je od Al Hilala zahtevala preveliko obeštećenje za Srbina, i na taj način pokvalila mu planove i bogat ugovor. U međuvremenu su se strasti smirile i Fulam se vratio na Ostrvo gde je odigrao prijateljsku utakmicu s Hofenhajmom (2:1), a Mitrović najzad zaigrao. Ali, kada je ulazio u igru u 68. minutu s tribina "Krejven Kotidža" mogli su se čuti zvižduci, pa je jasno šta navijači misle o sapunici oko potencijalnog transfera. S druge strane, navijači s Bliskog istoka ne odustaju jer su se ispred stadiona mogli videti s transparentima na kojima je Mitrović u dresu Al Hilala i porukom: "Učini da se snovi ostvare".

 

 

Razvoj situacije prate i brojni strani mediji među kojima je i ugledni portal "transfermakt". Na stranici posveđenoj Aleksandru Mitrović, a u odeljku sa zainteresovanim klubovima, stoji da postoje velike šanse da pojača Inter. Naime, postotak da će strameni centarfor preći na "Đuzepe Meacu" trenutno je u porastu i iznosi 44 odsto, dok opada mogućnost selidbe u Al Hilal - 69 odsto.

Mitrović je u Fulamu od 2018. godine i na 205 odigranih utakmica postigao je 111 golova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading