NOVAK ISPRATIO LEGENDU U PENZIJU: Ti si FENOMEN!

Autor:

Sport

05.08.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se oprostio od maestralnog golmana.

NOVAK ISPRATIO LEGENDU U PENZIJU: Ti si FENOMEN!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Jedan od najboljih golmana u istoriji fudbala, Đanluiđi Bufon, nedavno je doneo odluku koja je odjeknula širom sportskog sveta - odlučio je da stavi tačku na svoju bogatu fudbalsku karijeru. Sa svojih punih 45 godina, Bufon je zaključio svoje igračke dane na način koji odražava veličinu njegove karijere - na mestu gde je sve počelo, u Parmi.


Nakon istorijske odluke, i najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, oglasio se povodom Bufonove penzije. Srbin je poslao moćnu poruku koja odražava duboko poštovanje prema Italijanu i njegovoj izuzetnoj karijeri. Noletove reči su odjeknule kao znak priznanja za sve što je Bufon postigao na terenu i kako je uticao na sportski svet.

- Veliki Điđi! Fenomen - napisao je Nole na Instagramu.

Foto: Instagram printscreen/djokernole

 

Đanluiđi Bufon ostavlja nas sa sećanjima na spektakularne trenutke, izvanredne odbrane i nesebičnu posvećenost igri koju je voleo. Njegov doprinos italijanskoj reprezentaciji i klubovima poput Juventusa je neizbrisiv, a njegov uticaj biće nemerljiiv na generacije koje dolaze. Iako je odlučio da okači "kopačke o klin", Bufonova fudbalska zaostavština ostaje živa kao inspiracija mnogima da sanjaju veliko i streme ka maestralnim dostignućima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading