ŠTA ĆE REĆI GROBARI: Nije dobro - Partizan saznao KLJUČNU informaciju pred meč sa Sabahom!

Autor:

Sport

05.08.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli će pokušati da preko tima iz Azaerbejdžana izbore plej-of Lige konferencije.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI: Nije dobro - Partizan saznao KLJUČNU informaciju pred meč sa Sabahom!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana slave gol na TSC areni

Gruzijski arbitar Giorgi Kruašvili biće prvi sudija duela u kome se sastaju Sabah i Partizan, u okviru prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu UEFA.

Prvi duel azerbejdžanske i srpske ekipe biće odigran u Bakuu, u četvrtak od 18 časova, a sada je poznato i ko će sve deliti pravdu na tom meču. Društvo Kruašviliju će praviti njegovi pomoćnici, a to su Levan Varamišvili i Zaza Pipia, dok će četvrti sudija biti Aleko Aptsiauri. 

Inače, Kruašvili je već jednom sudio beogradskim crno-belima, u decembru 2021. godine, kada je Partizan odigrao samo 1:1 sa ekipom Anortozisa, na stadionu u Humskoj ulici. Ipak, i taj bod je "parnom valjku" bio dovoljan da obezbedi plasman dalje. Kasnije je savladana i Sparta, da bi pohod Partizana u Ligi konferencija te sezone zaustavio Fejnord, kasniji finalista, i to u osmini finala.

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana na utakmici protiv TSC-a

Podsetimo, revanš meč ove dve ekipe će biti odigran u Beogradu, 17. avgusta, a početak je zakazan za 21 čas.

Pobednik dvomeča između Sabaha i Partizana će u ponedeljak u 14 časova posle žreba u Nionu saznati ime potencijalnog protivnika u plej-ofu Lige konferencija. 

Pre toga, crno-bele čekaju obaveze u Superligi Srbije, a nakon boda u prvom kolu (3:3 protiv TSC-a), ekipu Igora Duljaja čeka gostovanje Vojvodini, u nedelju od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading