KATASTROFA ZA ARSENAL: Ključni igrač doživeo TEŠKU POVREDU!

Autor:

Sport

03.08.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se nikako neće svideti navijačima "tobdžija".

KATASTROFA ZA ARSENAL: Ključni igrač doživeo TEŠKU POVREDU!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Arsenala Garbijel Žesus operisao je koleno i propustiće start sezone, potvrdio je na kofenrenciji za medije menadžer "tobdžija" Mikel Arteta.

- Gabrijel je imao zahvat na kolenu i neće biti u timu narednih nekoliko nedelja. To je veliki udarac za nas jer smo ga vratili u najbolje stanje, bio je odličan u pripremnom periodu - rekao je Arteta.

Prema prvim najavama, 26-godišnji Brazilac bi mogao da se vrati na teren u septembru, posle reprezentativne pauze, što znači da će sigurno preskočiti prva četiri kola Premijer lige.

Foto: Tanjug/AP

Gabrijel Žesus u dresu Arsenala

Arsenal je prošle sezone završio na drugom mestu Premijer lige, odmah iza nedodirljivog Mančester sitija, a mnogi su se u Londonu nadali da će ove sezone situacija biti drugačija.

Na "Emirate" je stigao Kai Haverc, uz njega još i Deklan Rajs, odnosno Jurien Timber, pa su fanovi Arsenala očekivali silovit start sezone i najavu borbe za titulu. Ipak, jasno je da će povreda Brazilca znatno otežati taj zadatak.

U njegovom odsustvu, mesto prvog špica mogu da zauzmu Edi Nketija, Kai Haverc, ili čak Leandro Trosar, koji baš kao i Havarc može da se snađe na mestu "lažne devetke".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading