HOROR NA SVETSKOM PRVENSTVU! Fudbalerka KOLABIRALA na terenu! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.07.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah su joj pritrčali u pomoć.

HOROR NA SVETSKOM PRVENSTVU! Fudbalerka KOLABIRALA na terenu! (VIDEO)

Foto: Ap photo

Mučan prizor viđen je na Svetskom prvenstvu za žene koje se održava na Novom Zelandu i u Australiji. Za vreme treninga kolumbijske reprezentacije, mlada nada ove južnoameričke selekcije Linda Kajsedo je izgubila svest!

Inače, ova fudbalerka je ne tako davno pobedila kancer jajnika, a sada se ponovo susrela sa zdravstvenim problemima.

Linda je krenula da trči, međutim, odjednom je počela da se hvata za levu stranu grudi. Odmah je htela da sedne na teren, ali je ubrzo izgubila svest i pala na zemlju.

Foto: Ap photo

Linda Kajsedo

Ekspresno su joj pritrčale saigračice, kao i medicinsko osoblje selekcije Kolumbije, pozvana je hitna pomoć, ali su prestravljene reprezentativke ostale uspaničene da gledaju šta se dešava.

Srećom po Kajsedo, sve se dobro završilo, obzirom da je Linda ležala bez svesti gotovo minut i po!

Treba reći da je osamnaestogodišnja fudbalerka postala prva kojoj je pošlo za rukom da učestvuje na svetskim prvenstvima do 17 i 20 godina, kao i u seniorskoj konkurenciji. Trenutno je članica ženske sekcije madridskog Reala, a zbog kvaliteta koji poseduje, mnogi joj predviđaju blistavu budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading