JOVIĆ RASPLAMSAO MAŠTU DELIJA! Nadam se POVRATKU na Marakanu! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.07.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac razočaran debaklom protiv bivšeg kluba.

JOVIĆ RASPLAMSAO MAŠTU DELIJA! Nadam se POVRATKU na Marakanu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Luka Jović

Emocije su obuzele Luku Jovića, napadača Fiorentine koji je u četvrtak prvi put po odlasku iz Crvene zvezde morao da igra protiv svog bivšeg kluba!

Bivšeg fudbalera madridskog Reala i Ajntrahta iz Frankfurta delije su dočekale ogromnim aplauzima sa svih delova stadiona "Rajko Mitić". Od kluba u kome se afirmisao kao tinejdžer, dobio je na poklon dres, a neposredno posle meča dao je zanimljivu izjavu za kanal "Zvezda Kids."

- Osećaj je zaista divan, krivo mi je što smo se pokazali u ovakvom loše svetlu. Da smo dopustili da nas Zvezda u prvih 25 minuta, da kažem, razbije. Zvezda je jedan moderan i mlad tim, videli ste u kakvom sastavu su završili utakmicu. Momci imaju svetlu budućnost i ja im zaista želim puno sreće u Ligi šampiona. Biću njihov verni navijač i nadam se povratku na Marakanu jednog dana. Ako budem u situaciji, naravno da ću doći da pogledam neku utakmicu - rekao je Luka Jović.

Reprezentativac Srbije dobio je priliku da zaigra od starta meča, ali samo do poluvremena, kada su izabranici Baraka Bahara postigli svih pet pogodaka protiv ekipe iz Toskane.

Treba podsetiti da je Jović još uvek najmlađi strelac u istoriji srpskog šampiona, a njegov rekord će potrajati i u dogledno vreme. Jer teško je verovati da će neko nadmašiti Lukino dostignuće, koji je samo sa 16 godina, pet meseci i pet dana bio strelac na "Karađorđu" u remiju protiv Vojvodine (3:3).

Za beogradske crveno-bele, sa kojima je osvojio dve šampionske titule, na 48 mečeva postigao je 13 golova i četiri puta bio asistent.

Žetvu trofeja, kojih u dosadašnjoj karijeri ima 10 (uz osvojenu Ligu šampiona) započeo je u Omladinskoj školi, gde je tada kao kadet po uzrastu, nastupao sa godinu dana starijim fudbalerima i sa 20 postignutih golova na 21 meču, ekipu koju su još činili Marko Grujić i Mihailo Ristić, predvodio do šampionske titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading