VICEŠAMPION BAŠ ZAGRIZAO! Reprezentativac Srbije blizu TRANSFERA karijere!

Autor:

Sport

26.07.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žele ga po svaku cenu.

VICEŠAMPION BAŠ ZAGRIZAO! Reprezentativac Srbije blizu TRANSFERA karijere!

Foto: ST/Nebojša Mandić

Defanzivac Verdera Miloš Veljković nalazi se pred transferom karijere, pošto je za njegove usluge interesovanje pokazala Borusija iz Dortmunda!

Vicešampion Bundeslige hoće po svaku cenu da dovede defanzivca srpske reprezentacije, dok je Edin Terzić, trener žuto-crnih, naredio da uprava završi ovaj transfer, zbog čestih povreda Matsa Humelsa.

Veljković je profesionalnu karijeru započeo u Totenhemu, koji ga je slao na pozajmice u Midlzboro i Čarlton.

Foto: Starsport

Miloš Veljković

Srpski fudbaler je na "Vezer" stigao 2016. godine, a pre nego što se priključio prvoj ekipi, kome je ostao veran sve ove godine, odigrao je osam utakmica za B tim.

Kada su u pitanju "orlovi", bio je član mlađih selekcija Srbije, bio je učesnik i na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina, održanom u Novom Zelandu 2015. godine, gde se Srbija okitila zlatom, savladavši u finalu Brazilce.

Debitovao je za A tim srpske reprezentacije 2017. godine, a učestvovao je i na dva Mundijala, u Rusiji 2018. godine, i Katru, prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading