DOMINACIJA SEVERINE U "ZEMUNELU"! Novajlija doneo pobedu Partizanu!

Autor:

Sport

20.07.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su u prijateljskom meču novosadsku Mladost Gat rezultatom 3:1 (3:1).

DOMINACIJA SEVERINE U "ZEMUNELU"! Novajlija doneo pobedu Partizanu!

Foto: Starsport

Veliko pojačanje dobio je Partizan u Ksanderu Severini, koji je već na prvom predstavljanju pokazao raskošne golgeterske sposobnosti.

Crno-beli su slavili u pretposlednjoj pripremnoj utakmici pred start sezone, u meču zatvorenog tipa, koji je odigran na glavnom terenu SC "Zemunelo".

Izabranici Igora Duljaja su duel počeli u formaciji 4-2-3-1, a trener kluba iz Humske poslao je na teren sledeći tim: Popović – FIlipović, Ilić, Marković, Antić – Šćekić, Belić, Severina, Natho, Trifunović – Nikolić.

Novajlija iz Den Haga je već u 9. minutu postigao prvenac u crno-belom dresu, nateravši golmana Novosađana da vadi loptu iz mreže.

Republika

Foto: Starsport

fudbaleri Partizana slave gol

Uspela je Mladost da stigne do izjednačenja deset minuta kasnije, pošto je Kolaković bio precizan i unese dramu u ovaj duel - 1:1.

Partizan je do novog vođstva stigao u finišu poluvremena, a strelac je opet bio strelac Ksander Severina, koji je u 35. minutu ponovo bio precizan. Samo pet minuta kasnije je Kristijan Belić povećao na 3:1, što je i bio rezultat prvog dela.

U nastavku su mreže mirovale, pa je Duljajeva četa upisala novi trijumf u pripremama. Klub iz Humske će imati još jednu proveru do starta sezone, a protivnik će biti lučanska Mladost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading