POBEDILI ZVEZDU, A SADA "IŠAMARANI"! Šampion sa Farskih Ostrva napravio SENZACIJU!

Autor:

Sport

19.07.2023

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva bruka u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

POBEDILI ZVEZDU, A SADA "IŠAMARANI"! Šampion sa Farskih Ostrva napravio SENZACIJU!

Foto: Tanjug/AP

Ferencvaroš je doživeo poniženje u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, nakon što ih je šampion Farskih Ostrva Ki Klasvik pobedio u Mađarskoj 3:0.

Nije bilo golova u prvom meču pre sedam dana, očekivalo se da će prvak našeg severnog komšije lako rešiti sve u svoju korist u revanšu, a desilo im se pomračenje.

Foto: Starsport

Stanislav Čerčesov

 

Poznata floskula je da danas svi igraju fudbal, ali i pored toga ovaj rezultat spada u rubriku verovali ili ne.

Gotovo neverovatno deluje da je gotovo istovetna ekipa koja je prošle godine pobedila Crvenu zvezdu, u grupnoj gazi Lige Evrope, sada "popila šamarčinu" od ekipe koja spada u red amatera.

Izrešetali su Farani mrežu Ferencvaroša tri puta u prvom poluvremenu.

Prvi šok je stigao već u 8. minutu kada je dosuđen penal za njih a Fredriksberg bio precizan za muk na stadionu. Ipak, vremena za preokret je ostalo, međutim, da stvari idu po zlu videlo se u 32. minutu kada je isti igrač na asistenciju srpskog internacionalca Denija Pavlovića duplirao vođstvo. Na odmor se otišlo sa nestvarnih 0:3.

Uzaludne su bile silne izmene koje je tokom  pauze napravio Stanislav Čerčesov, njegova ekipa doživela je blamažu, nije uspela da postigne čak ni gol, i to u dva meča protiv prvaka Farskih ostrva.

Ki Klasvik će u 2. kolu igrati protiv Hakena iz Švedske, dok Ferencvaroš svoj evropski put nastavlja u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

.

Komentari (0)

Loading