NEKOME JE STALO I DO FUDBALA: Zvezda Totenhema odbila MILIONE iz Saudijske Arabije!

Autor:

Sport

18.07.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od retkih koji je uspeo da se suprotstavi moćnoj novčanoj ponudi.

NEKOME JE STALO I DO FUDBALA: Zvezda Totenhema odbila MILIONE iz Saudijske Arabije!

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn i Heung Min-Son

Veliki broj evropskih fudbalskih zvezda je ove godine odlučilo da digne ruke od ozbiljnog fudbala i preseli se u Saudijsku Arabiju, naravno, zbog mnogo jače novčane ponude.

Prvi se na ovaj korak odlučio Kristijano Ronaldo, a nakon njega su se na isti potez odlučili i Karim Benzema, Ngolo Kante, Sergej Milinković Savić, Marcelo Brozović, ali i mnogi drugi.

Jedan od onij koji je na stolu imao unosnu ponudu je i Heung Min-Son, fudbaler Totenhema, koji je ipak odlučio da ostane u Engleskoj.

- Istina je da je i novac važan, ali ja pre svega volim da igram fudbal. Uvek sam sanjao o igranju u Premijer ligi i još imam mnogo toga da postignem ovde. Radujem se novoj sezoni, u prošloj sam imao mnogo problema. Dakle, ovo nije bio Soni koga ja poznajem, želim ove sezone da dokažem da sam ja Soni kakvog svi odavno poznajemo - rekao je Son.

Foto: Tanjug/AP

Heung Min-Son u dresu Totenhema

Dodao je i da je za njega san igrati u Premijer ligi.

Želim to dokazati sebi i želim dati nešto klubu kojem pripadam. Očigledno je da ovog leta mnogi idu tamo (Saudijska Arabija, prim. aut), što je stvarno, stvarno zanimljivo, ali za mene je san igrati u Premijer ligi i radujem se ovoj sezoni.

Korejski fudbaler je u "pevce" stigao 2015. godine, iz redova Bajera iz Leverkuzena, a od tada je postao legenda londonskog kluba, pošto je na 372 utakmice postigao 145 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading