DULJAJ UTUČEN ZBOG NOVOG NEUSPEHA! Na OVIM stvarima moramo da RADIMO! Čeka se "plejmejker"!

Autor:

Sport

14.07.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli poraženi u poslednjoj proveri na Pohorju.

DULJAJ UTUČEN ZBOG NOVOG NEUSPEHA! Na OVIM stvarima moramo da RADIMO! Čeka se "plejmejker"!

Foto: FK Partizan/Republika.rs

Igor Duljaj

Pobede nad Pesnicom (5:0) i Dravom (3:0), Partizan je na pripremama u Sloveniji poništio porazima od, najpre Bohemijansa (0:2) i danas protiv Šturma iz Graca (1:2), koji je rezultatskim preokretom naneo drugi neuspeh izabranicima Igora Duljaja.

Prema rečima šefa struke "parnog valjka", pad koncentracije i slabo izdanje u nastavku meča, uticali su da nekadašnji šampion Austrije dođe do trijumfa u ovom meču.

- Za očekivati je što je Partizan prikazao dva lica. Još uvek smo u jeku prirpema, imamo još dve nedelje do početka sezone. Prvo poluvreme je bilo mnogo bolje nego drugo, zato što smo u nastavku dosta mešali sa dosta mladih igrača. Sa jedne strane možemo biti zadovoljni, sa druge ne. Primili smo dva gola nakon prekida, što nam se često dešava. Bilo je dosta dobrih situacija u oba poluvremena, međutim, dosta smo im davali prostora za polukontre i to su stvari na kojima moramo da radimo - rekao je Duljaj.

Bilo je mesta i za pohvale, naročito za potez Nemanje Nikolića, kojim su Beograđani stigli do vođstva. Analizirao je i greške koje su rešile utakmicu.

- Nikolića moram da pohvalim. Bolestan je izašao na teren i videli ste koliko nam znači, šta znači fizička sprema, kada je neko fizički jak. Njegovo majstorstvo se ne dovodi u pitanje - kaže trener Partizana i nastavlja:

- Pad koncentracija kod oba gola, ali imate sa druge strane jednu sjajnu ekipu. To počinje od napada, krilnih igrača, a posebno kada govorimo o zadnjoj liniji, iako oni nisu jedini igrali. Ima mesta još uvek za napredak, videćemo kako će to izgledati u nastavku sezone.

Ne opterećuje se mladi stručnjak preterano "slabom komunikacijom" u veznom redu:

- Kanute se priključio pre sedam dana i potreban mu je period adaptacije. On nije na onom nivou na kom su igrači koji su tu od početka priprema. Igrali smo sa mladim Trifunovićem na sredini i bila bi to sasvim drugačija slika da je igrao igrač sa više seniorskog fudbala. Ipak mi je drago što je mogao da oseti kako izgleda fudbal na evropskom nivou. Ima tu mnogo faktora zbog čega smo srljali, od umora, pada koncentracije i može to mnogo bolje - istakao je Igor Duljaj, naglasivši da Partizan tek čeka pravog "plejmejkera".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading