SRCEPARAJUĆE: De Hea poslao OPROŠTAJNU poruku!

Autor:

Sport

08.07.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac rekao zbogom navijačima Mančester junajteda.

SRCEPARAJUĆE: De Hea poslao OPROŠTAJNU poruku!

Foto: Tanjug/AP

David De Hea

Španski golman David De Hea zvanično je napustio Mančester junajted, nakon 12 godina provedenih u klubu.

Iskusni čuvar mreže nije uspeo da se dogovori sa čelnicima "crvenih đavola" oko novog ugovora, po kojem bi mesečna primanja Španca bila smanjena.

- Želeo sam samo da pošaljem oproštajnu poruku svim navijačima Mančester junajteda. Želeo bih da izrazim zahvalnost za ljubav koju ste mi pružili poslednjih 12 godina. Ostvarili smo puno toga od kako me je dragi Ser Aleks Ferguson doveo u klub. Uvek sam bio ponosan kada sam oblačio dres, predvodio tim, predstavljao ovu insistuciju, najveći klub na svetu. Bila je čast koja se pruža samo nekolicini fudbalera - objavio je De Hea na svom Instagram profilu.

De Hea je fudbalom počeo da se bavi u Atletiko Madridu, čiju je prošao kompletnu omladinsku školu, a 2011. je baš iz redova "jorgandžija" prešao na Old Traford.

Za reprezentaciju Španije De Hea je debitovao 2014. godine i od tada je sakupio 45 nastupa.

Za sada nije poznato gde će jedan od najboljih golmana 21. veka nastaviti karijeru, ali je sigurno da koji god klub ga dovede dobiće ogromno pojačanje u liku 32-godišnjeg čuvara mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading